Våra medarbetare

Här finner du kontaktuppgifter till var och en av oss på Rock Entreprenad. Om du är osäker på vem du ska ta kontakt med, fyll då i formuläret till höger så tillser vi att rätt person återkopplar till dig!

Henrik Nilsson

Henriks uppväxt genomsyrades av en passion för skog, jakt och praktiskt arbete. Han började tidigt med att arbeta i byggbranschen och har många års praktiska erfarenheter av markentreprenad. I flera år arbetade Henrik som platschef på NCC, Serneke och Älmby Entreprenad. Sedan 2018 projektleder han nu stora lager- och logistikbyggen på Rock Entreprenad.

Läs mer

Kim Thufvesson

Kims karriär startade med Bygg- och anläggningsprogrammet på gymnasiet. Sedan dess har han hållit sig i branschen så när som på två omgångar utlandstjänstgöring i Afghanistan. Inom bygg och anläggning har Kim framför allt sysslat med stensättning. Han har också rest runt och monterat solceller i Sverige och Danmark under en period. Efter att ha gjort gott ifrån sig som anläggare på Serneke fick Kim prova på arbetsledarrollen på Älmby Entreprenad. Därefter fick han projektledartjänsten på Rock och Ciconia. Att leda byggprojekt passar honom utmärkt. ”Det ger en härlig kick när tidsplaner och ekonomi håller och kunden är extremt nöjd!”

Läs mer

Ola Sonborn

I många år har Olas liv kretsat kring svetsning och bilbygge! Efter att ha gått gymnasiets tekniska industriella program arbetade han som smed. Han gjorde svetsjobb åt Vägverket och övergick därefter till tillverkning av fräsverktyg. Här ändrade Olas karriär riktning. Han gick maskinkurs för hjullastare och grävmaskin och började göra anläggningsjobb för Peab. Flera år som grävmaskinist i anställning och i egen regi bringade en massa erfarenhet av gräv-, VA- och anläggningsarbete. För Rock projektleder han nu stora, omfattande markarbeten där alla inblandade drar god nytta av Olas praktiska erfarenheter och kunskaper. Den 15000 kvm stora hallen för Postnord, i Ättekulla (Helsingborg) med Catena som beställare, är Olas första stora jobb på Rock och Ciconia.

Läs mer

Stefan Warhed

Efter 33 år bytte Stefan sin administrativa roll som projektchef på NCC till en projektledarroll hos oss på Rock. ”Ett mindre företag ger möjligheter för mig som projektledare att vara mer delaktig i och närmre själva produktionen. Det kändes kul att få den omväxlingen, efter en massa fina år i en annan typ av tillvaro.”

Läs mer

Jennie Slottemo

Jennie är vår ekonom som arbetat med ekonomi i byggbranschen i många år. Hon trivs med att vara spindeln i nätet, som man får vara i den rollen på ett mindre företag. Ingen dag är den andra lik och ingen utmaning är för stor för Jennie.

Läs mer