Tillsammans växer vi och blir vi ännu bättre

Vi har den stora glädjen att meddela att Dalshult Entreprenad Avdelning från och med den 1 december går över till Rock Entreprenad. Två blir ett. Större, starkare och bättre. Rock har länge saknat yrkesarbetarresursen och bedrivit verksamhet med inhyrda företag. Nu expanderar Rock och kan genom Dalshult Entreprenads gedigna kompentenser erbjuda hela kedjan. Forna kunder till Dalshult Entreprenad är hädanefter varmt välkomna att ta kontakt med Rock. Observera att Dalshults verksamhet mot industri och logistik inte berörs av uppköpet. Denna avdelning med bibehållet fokus mot industri tuffar på med fortsatt personalstyrka på ca 50 man. Läs mer om uppköpet på Rock Entreprenads hemsida.

På bilden syns från vänster: Stefan Warhed, projektchef Rock Entreprenad; Jonas Bringsen, VD Dalshult Entreprenad; Markus Andreasson, grundare/ägare Dalshult Entreprenad och Henrik Nilsson, VD Rock Entreprenad.

”Det känns viktigt att tro på framtiden och våga satsa” säger Henrik Nilsson, VD på Rock Entreprenad. ”Vi värderar varandras kompetenser och kompletterar varandra fantastiskt bra. Tillsammans kan vi tillföra det som den andra parten har saknat.”

Expansionen och sammanslagningen av kompetenser innebär ett stort och viktigt steg för Rock Entreprenad. Rock är ett relativt ungt bolag som genom stabila och erfarna medarbetare och duktiga och pålitliga entreprenörer på kort tid har kommit långt med god framgång. Uppköpet av Dalshult samlar projektledning, yrkesarbetare och maskiner under samma tak – vilket ger en riktigt stark gruppering och gör det möjligt att leverera ännu bättre till kunderna.

”För kunderna innebär det här att hela kedjan säkerställs. Från projektering till överlämnande, vilket utgör en trygghet för kunden” menar Jonas Bringsen, VD på Dalshult Entreprenad.  ”För oss blir hela processen så mycket smidigare när vi äger alla delar av kedjan. Tillsammans.” tillägger en entusiastisk och stolt Henrik Nilsson.

 

Kontaktpersoner:

Henrik Nilsson, VD Rock Entreprenad, Tel. 0738-45 75 00

Jonas Bringsen, VD Dalshult Entreprenad, Tel. 070-323 21 88

 

Dalshult Entreprenad har sitt säte i Perstorp och omsätter idag ca 90 miljoner SEK. De sysselsätter 10 man med tillhörande maskinpark. Uppköpet och sammanförandet av bolagen ger en samlad personalstyrka på 16-18 man.